„Медика – турс”

е фирма за туристически услуги, лицензирана като Туроператор и Турагент, притежаваща удостоверение № РКК 01 – 60 70 от 2008 г.

От месец май 2022 г.

фирмата поднови активната си туристическа дейност със специални авторски маршрути до екзотични дестинации под мотото …

‘Пътуване с истории’

Опитай и ти!

Ние не ….

Ние не създаваме просто туристически пакети, ние създаваме пътешествия с вкус към истинското докосване до различните светове, но докосване с проникване в местната мистика, традиции, уникална природа и автентичния живот на местните хора. В Африка ще влезем в автентичните глинени масайски колиби. В Занзибар можете да откриете мистичната сила на традиционната местна медицина, наречена „Вуду”. В Мексико ще ви отведем в дома на семейство маи, пазители на древните шамански традиции и живеещи по начин, съхранен от векове. Ще ви позволим да изпитате прераждащата сила на символичната „утроба”, наречена темаскал. Във Виетнам ще седнем на трапезата на фермери от Делтата на Меконг и ще си откъснем тропически плодове от градините им. В Индия можем до стигнем до монашеска пещера в Хималаите край брега на Ганг…

С нас …

С нас ще откриете не просто туристическата класика, но ще си позволите да бъдете откриватели и създатели на истории. Бутиковите ни екскурзии са насочени към тръпката на истинския пътешественик, а не толкова към утъпканите пътеки на масовия турист.
Ние ще ви помогнем – с опит, с идеи и с чистата енергия на много любящи сърца, които са наши приятели и партньори в различни точки на света! По време на пътешествията до далечни и екзотични дестинации с вас ще бъде Руслина Александрова, дългогодишен журналист и пътешественик, с богат опит и контакти в посещаваните райони.

Животът е твърде непредвидим, за да си позволим да отлагаме мечтите си!

Пътувайте с нас! Преоткрийте света! Върнете се и разкажете вашите истории, споделете ги с нас и с приятели, които ще тръгнат след това по вашите стъпки, за да създадат своите уникални истории.

С МЕДИКА ТУРС ВИНАГИ ИМА НАЧИН!