Дестинации предлагани от туристическа агенция ‘Медика турс“

Екзотично приключение в Занзибар и Кения за работещи хора.

Оригинална програма за пътуване из Виетнам и Камбоджа, където са избрани внимателно най-запленяващите локации и авантюри, включително пътуване с бърза лодка от виетнамския пристанищен град Чао Док до столицата на Камбоджа, Пном Пен.

Приказката за Монголия, не само една земя с безкрайни степи и пустинните дюни на Гоби, до епичната история за великия пълководец Чингисхан

Виктория от двете страни – и на Замбия, и Зимбабве, сафари с круиз в най-населения с диви животни парк в Африка

Приключението в Непал включва трите основни вкуса на тази покрита с древна мистика и заснежени хималайски върхове страна.

Авторска програма по дестинацията Виетнам и Камбоджа с внимателен подбор на най-вълнуващите места и приключения, сред които и придвижване със скоростна лодка от пристанищния виетнамски град Чао Док до столицата на Камбоджа – Пном Пен.

Пакетът Занзибар и Кения е оптимизиран специално за работещи хора, които не могат дълго да отсъстват от работното си място, а са готови да изживеят това уникално приключение, водено от опитен водач и наситено с много истории от живия живот на този все още неопитомен континент!

Наричат Уганда „Перлата на Африка”. Тази титла й дава не някой друг, а самият Уинстън Чърчил, запленен от девствената природа на тази все още неопитомена земя.

авторска програма по дестинацията Виетнам, Камбоджа и Тайланд с внимателен подбор на най-вълнуващите места и приключения, сред които и придвижване със скоростна лодка от пристанищния виетнамски град Чао Док до столицата на Камбоджа – Пном Пен.

Мадагаскар е новото екзотично приключение със туристическа агенция Медика турс, насладете се на един неповторим по красота остров.